Apartmaji in Wellness center Korošec Zaznamovan

Si želite počitka in sprostitve v apartmaju, wellnessu, v mirnem okolju, daleč od vrveža, pa vendar blizu?
Preživeti prijetne urice v sauni, jacuzziju, sami, brez radovednežev.Potem smo pravi naslov za Vas.

V mirnem okolju, na vasi, smo za vas uredili 4 zelo lepo urejene, klimatizirane apartmaje v lesenih hišah. Poleg lepe okolice lahko uživate v našem wellnessu, kjer so vam na voljo 4 različni prostori za individualno razvajanje s saunami, jacuzziji, masažami in kozmetičnimi storitvami. Na voljo je jezero za plavanje, ribolov, pozimi drsanje, otroško igrišče za otroke, nudimo najem koles, tekaških smuči, motornih sani.

 • Apartma Luna 1/2+2 Samostojna hiška iz lesenih hlodov, velika cca 70m2. Stoji ob jezeru, približno 100m od recepcije.V pritličju je bivalni del s kuhinjo, jedilnico in dnevnim prostorom ter kopalnica, na odprti galeriji pa je urejena spalnica z vodno posteljo. V apartmaju sta 2 LCD TV, klima, kamin. 
 • Zelen apartma 1/4+2 Apartma se nahaja v mansardi lesene hiše, nad recepcijo. Velik je cca 70m2 in ima kuhinjo z jedilnico, dnevni prostor, spalnico, kopalnico, balkon. 
 • Rumen apartma 1/4+2 Apartma se nahaja v leseni hiši in je velik cca 66m2. V pritličju ima kuhinjo z jedilnico, dnevni prostor, kopalnico, teraso, v nadstropju sta 2 spalnici in kopalnica. 
 • Oranžen apartma 1/4+2 Apartma se nahaja v leseni hiši in je velik cca 66m2. V pritličju ima kuhinjo z jedilnico, dnevni prostor, kopalnico, pokrito teraso, v nadstropju sta 2 spalnici, kopalnica in balkon. 


KRALJEVSKA SAUNA Z VODNO POSTELJO
Finska sauna, vodna postelja, tuš + wc, notranji in zunaji prostor za ohlajanje z ležalniki. Če dodamo še penino in svečke je to ROMANTIČNA KRALJEVSKA SAUNA

FARAONOVA SAVNA IN JACUZZI
Finska sauna, jakuzzi, tuš + wc, čebriček za ohlajanje, prostor za ohlajanje z ležalniki. Če dodamo še penino in svečke je to SAUNA S FARAONOVO KOPELJO

MESEČEVA SAVNA IN JACUZZI
Finska sauna, jakuzzi, tuš + wc, čebriček za ohlajanje, prostor za ohlajanje z ležalniki. Če dodamo še penino in svečke je to SAUNA Z MESEČEVO KOPELJO

DOLINA SAVN
2 finski sauni, turška sauna, infra sauna, 2 tuš kabini, wc, potoček za masažo stopal, bazenček za ohlajanje, notranji in zunaji prostor za ohlajanje z ležalniki. Če dodamo še penino in svečke je to ROMANTIČNA DOLINA SAUN

Poleg prostorov s saunami Vam je na voljo tudi celotna ponudba storitev v KOZMETIČNEM SALONU in pestra izbira kvalitetnih MASAŽ.

Otroci se lahko zabavajo na otroškem igrišču. V naravnem jezeru lahko zaplavate in se prijetno ohladite ali pa si krajšate čas z ribolovom. Ulovljene postrvi pa si lahko tudi pripravite kot slastno kosilo ali večerjo. Možna je tudi izposoja koles in kolesarske prikolice za prevoz najmlajših. Pozimi pa lahko adrenalin sproščate v vožnji z motornimi sanmi, se drsate na zamrznjenem jezeru ali si najamete tekaške smuči.

Dodatne informacije

 • Naslov: Ljubija 5, 3330 MOZIRJE
 • Telefon: 03 583 11 22, 031 619 634
 • Kontaktna oseba: Reberčnik Urška
 • E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
 • oddaljenost od jezera: 35,3 km
 • Govorimo: Slovensko, Deutsch, English, Hrvatski
 • Podatki preverjeni s strani ponudnika: Da
 • Servis: Fax, Internet, Klimatizirano, Kopalnica, Parking, Pralnica, Igrišča, Tuš kabina, TV, Domače živali NE
Stran si je ogledalo že 5799 obiskovalcev

Mediji

Pustite komentar

adrenalin

nasvet

aktivno

za

dober tek

današnji

počitek

izlet